marți, 14 decembrie 2010

Pastile BIO pentru cresterea parului Life Impulse



Pastilele au la bază o combinaţie preţioasă de ingrediente BIO precum drojdia uscată şi valoroasă vitamina C provenită din cireşe acerola, ce ajută la creşterea sănătoasă a părului.

Greutate netă: 120 pastile

Recomandări: Drojdia obţinută din culturi biologice conţine o contitate importantă de keratina (necesară pentru păr şi unghii sănătoase) şi colagen (pentru o piele sănătoasă). Vitamina C din cireşele acerola este esenţială pentru procesele metabolice, ajută la fortificarea sestemului imunitar şi la menţinerea unui aspect general plăcut. Acerola este fructul cu cel mai ridicat conţinut de vitamina C naturală. Pastilele sunt bogate în vitamine, minerale şi microelemente. Au un efect benefic asupra bebeluşului şi mamei în timpul sarcinii şi în timpul perioadei de alăptare. Consumarea lor se recomandă în cazul vieţii active, stresului, dar şi pentru perioadele de convalescenţă.

Se recomandă împreună cu: Serul pentru creşterea părului Krauter.

Mod de utilizare: Pastilele se vor mestec. Componenetele naturale se dizolvă în gură în timpul mestecării pe suparfata mucoaselor gurii. Se recomandă administrarea zilnică a până la 10 tablete persoanelor începând cu vârsta de ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Pastile BIO pentru cresterea parului Life Impulse