marți, 14 decembrie 2010

Supliment alimentar BIO cu NONI pentru barbati Life Impulse



Ajută la menţinerea unei inimi sănătoase, la tratarea prostatei şi a problemelor tractului urinar, îmbunătăţeşte memoria, combate insomnia, creşte nivelul de energie şi accelerează digestia.

Greutate netă: 946 ml

Recomandări:
Suplimentul pentru bărbaţi cu Noni asigură nutriţia necesară pentru a ajuta la cersterea unei mai bune funcţionalităţi a celulelor în organism. Conţine un puternic afrodisiac natural şi extracte din plante pentru problemele cu care se confruntă bărbaţii la nivelul prostatei. Formula sa exclusivă menţine organismul sănătos atât în interior, cât şi în exterior. Sucul de Noni conţine un nivel ridicat de antioxidanţi, vitali în lupta cu radicalii liberi, cauza a îmbătrânirii. Ajută la îndepărtarea oboselii mentale şi corporale, stimulând sistemul nervos central. Ginsengul American contribuie la reducerea stresului, creşterea rezistenţei la oboseală şi boli frecvenţe, precum răceala.

Se recomandă împreună cu: Suplimentul alimentar BIO cu Goji Life Impulse.

Beneficii: Este recomandat în vederea: menţinerii sistemului imunitar şi creşterii nivelului de energie, îmbunătăţirii metabolismului general şi a sistemului digestiv, reglării nivelului de zahăr din sânge, îmbunătăţirii funcţiei erectile.

Asteptări: Administrarea regulată contribuie la creşterea aportului de energie la nivelul întregului organism. De asemenea, creşte şi rezistenţa la stres.

Sfaturi şi precauţii: Produsul nu este un medicament şi nu înlocuieşte intervenţia medicului. A nu se administra înaintea vârstei de ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Supliment alimentar BIO cu NONI pentru barbati Life Impulse