luni, 13 decembrie 2010

Supliment alimentar BIO cu Acai Life Impulse



Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse creat de laboratoarele Dynamic Health este un cocktail de antioxidanţi bogat în vitamine şi minerale, care susţin sistemul imunitar.

Greutate netă:
946 ml

Recomandări: Având în compoziţia sa cel mai bun amestec de vitamine şi nutrimente, Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse este ideal pentru întărirea sistemului imunitar: ajută la îmbunătăţirea clarităţii mentale, combaterea îmbătrânirii premature, creşterea nivelului de energie, menţinerea sănătăţii inimii, menţinerea nivelului scazul al colesterolului, scăderea simptomelor asociate menopauzei, refacerea celulară, îmbunătăţirea funcţiei sexuale. Sucul de Acai este un supliment ce ajută la obţinerea sănătăţii ideale. În SUA se face referire la el că la „cel mai bun aliment din lume de încetinire a procesului de imbatranire”. Când luăm în considerare profilul sau nutriţional ne putem da seama de ce: fructele de Acai sunt unele dintre puţinele fructe care conţin vitaminele antioxidante C şi E, acest lucru însemnând că vor ajuta la protecţia pielii împotriva efectelor provocate de soare sau de poluare. În pluc, fructele de Acai au un profil al acizilor graşi similar cu cel al uleiului de măsline, conţinând 60 % acid oleic, omega a€“ 9 monosaturat, 12 % acid linoleic şi acid omega a€“ 6 polisaturat. Acidul oleic ajută de asemenea membranele celulelor, crescad supleţea pielii. Ambii acizi graşi ajută la asimilarea vitaminelor A, E şi D.

Pentru rezultate excelente, acest produs este recomandat cu: Capsulele cu multivitamine şi minerale Fitne.

Beneficii: Ajută la îmbunătăţirea clarităţii mentale, la combaterea îmbătrânirii premature, la creşterea nivelului de energie, la îmbunătăţirea sistemului imunitar, la menţinerea sănătăţii inimii, la mentirerea nivelului scăzut al colesterolului.

Asteptări: Suplimentul cu Acai luat conform specificaţiilor duce la întărirea sistemului imunitar, la îmbunătăţirea aspectului tenului, la eliminarea toxinelor din organism, la sporirea energiei şi la refacerea tonusul libidoului. Alături de o dietă corespunzătoare şi sport poate conduce la pierederea sănătoasă a surplusului de kilograme.

Sfaturi şi precauţii: Produsul nu este un medicament şi nu înlocuieşte intervenţia medicului. A se administra mai ales ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Supliment alimentar BIO cu Acai Life Impulse