marți, 14 decembrie 2010

Shake dietetic BIO cu aroma de capsuni Life Impulse



Conţine un aport important de proteine vegetale, vitamine, minerale şi microelemente, ideal pentru o dietă echilibrată. Shake-ul dietetic Life Impulse acţionează eficient împreună cu o alimentaţie cu un nivel redus de calorii. Baza shake-ului este făina de soia nemodificată genetic din culturi biologice controlate.

Shake-ul are un gust natural şi proaspăt, provenite din concentraţia mare de căpşuni.

Greutate netă: 400 g

Beneficii: Se recomandă utilizarea frecventă în timpul dietelor. Shake-ul dietetic Life Impulse actioneza efficient împreună cu o alimentaţie cu un nivel redus de calorii. Baza shake-ului este făina de soia nemodificată genetic din culturi biologice controlate, bogată în albumină vegetală, sursa naturală de proteine. Shake-ul conţine inulină, o fibră alimentară vegetală, cu caracteristici nutriţionale şi funcţionale deosebite, care ajută la o saturaţie bună şi creşte de asemenea absorbţia calciului şi cea a magneziului. Shake-ul are un gustul bun şi natural, provenit de la concentratul de banane. Potrivit pentru persoanele care nu tolerează lactoza şi glutenul.

Mod de utilizare:
Înlocuiţi zilnic cca. 1-2 mese cu shake-ul dietetic Life Impulse. Faceţi mişcare în mod regulat şi consumaţi alimente proaspete, cu nivel redus de calorii: fructe, legume, cereale integrale. Potrivit pentru persoanele care nu suportă lactoza şi glutenul. Se amestecă 4 linguri pline (= cca. 80 g) cu 250 ml apă sau 250 ml lapte degresat. în cazul amestecului cu lapte valorile nutriţionale ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Shake dietetic BIO cu aroma de capsuni Life Impulse