luni, 13 decembrie 2010

Supliment alimentar BIO cu Vitamina C si calciu Life Impulse



Suplimentul alimentar cu Vitamina C este un antioxidant puternic, care ajută organismul slăbit să lupte împotriva radicalilor liberi. Ajută la ameliorarea răcelilor dar şi a unor afecţiuni mai grave.

Greutate netă: 237 ml

Recomandări: Ajută sistemul imunitar să protejeze corpul de radicalii liberi şi celulele tumorale. Întăreşte sistemul imunitar prin stimularea activităţii anticorpilor şi a celulelor sistemului imunitar precum fagocitele şi neotrofilele. Are efect asupra sistemului cardiovascular prin facilitatea arderilor grăsimilor şi protejării ţesuturilor de deteriorările radicalilor liberi. Are de asemenea acţiune benefică asupra sistemului nervos. Compoziţia 100 % naturală, fără coloranţi şi arome artificiale, este bine tolerată de organism. Extractul de măceşe este extrem de benefic tuturor, dar mai ales convalescenţilor.

Se recomandă împreună cu: Vitamina C tablete BIO Fitne.

Beneficii: Se poate numi picătura de sănătate, având o importantă capitală pentru organism. Ajută la prevenirea şi vindecarea scorbutului, ajută la mărirea rezistenţei vaselor sanguine, are rol de control şi reglare a glicemiei şi colesterolului.

Asteptări: Suplimentul cu Vitamina C redă energia în perioadele de convalescenţă şi creşte imunitatea organismului. La nivelul pielii se remarcă o îmbunătăţire a elasticităţii acesteia.

Sfaturi şi precauţii: Suplimentul se recomandă mai ales în caz de oboseală, astenie, slăbiciune, stare de depresie, lipsa poftei de mâncare, dureri osoase moderate sau în cazul fumătorilor.

Mod de utilizare: Se bea o lingură pe zi şi poate fi amestecată cu băutură sau sucul dumneavoastră preferat. Se recomandă administrarea produsului după vârsta de ...


Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Supliment alimentar BIO cu Vitamina C si calciu Life Impulse