marți, 14 decembrie 2010

Supliment alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse



Produsul conţine un nivel ridicat de antioxidanţi, vital în lupta cu radicalii liberi, cauza a îmbătrânirii. Este o alternativă naturală la produsele convenţionale, acesta este tonicul zilnic esenţial pentru sănătate dedicat oricărei femei.

Greutate netă:
946 ml

Recomandări: Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse ajută la îndepărtarea multor simptome generate de menopauză, asigură o doză zilnică de vitamine esenţiale, extracte din plante medicinale şi minerale, toate într-o băutură simplă, cu o aroma plăcută. Acest supliment este o sursă bogată de antioxidanţi, vitali în lupta împotriva radicalilor liberi, păstrând echilibrul natural al corpului. Produsul poate fi folosit şi pentru ajutarea organismului în perioadele de menstruaţie. Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse este îmbogăţit cu o mixtură de plante medicinale, minerale şi vitamine, toate pentru a genera vitalitate, sănătate şi pentru a alina simptomele menopauzei: Soia Isoflavones, Black Cohoch, trifoi roşu, păpădie, suc de rodii şi un foarte bogat complex de vitamine: B1, B2, B3, B12, B15, C şi E. MACA este eficace în reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele şi instabilitatea emoţională.

Beneficii: Sucul de Noni pentru femei, oferă o formă alternativă pentru îndepărtarea multor simptome generate de menopauzi, ajutând în acelaşi timp şi la păstrarea sănătăţii corpului.

Asteptări: Suplimentul favorizează o stare emoţională şi fizică bună, chiar şi înaintea menstruaţiei. Atenuează durerile premenstruale.

Sfaturi şi precauţii: Produsul nu este un medicament şi nu înlocuieşte intervenţia medicului. A nu se administra înaintea vârstei de 18 ani.

Mod de utilizare: Se recomandă ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Supliment alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse